Wat is medische facturering?

Clinical Billing is tegenwoordig verbazingwekkend veranderd. Enige tijd geleden ging de patiënt naar de specialist, kreeg de behandeling voor eventuele ziekte en zorgde voor de rekening van de specialist. Tot enkele jaren geleden was de klinische bescherming fundamenteel verward; het was een ongebruikelijke gelegenheid, de specialist moest de papieren rekening voor zijn behandelingskosten in rekening brengen en deze indienen bij de particuliere, Medicare- of Medicaid-beschermingsleverancier. We zijn ons erg bewust van de manier waarop dergelijke papieren facturen zonder enig probleem verloren kunnen gaan. Die dagen zijn in ieder geval verleden tijd, maar er zijn een paar specialisten die echt vertrouwen hebben in de conventionele methodiek en papieren facturen gebruiken voor hun behandelingskosten. De meerderheid van de specialisten is vandaag begonnen met het gebruiken van de meest recente ontwikkelingen en is begonnen met het inzenden van elektronische medische rekeningen aan hun patiënten voor de door hen gegeven therapieën.

Elektronische medische facturering is een papierloze betalingsmaatregel; waarbij de rekening wordt afgedrukt nadat de passages zijn geïdentificeerd met de therapie van de patiënt in het pc-raamwerk en aan de patiënt zijn overgedragen door zijn huisarts. Dergelijke elektronische medische facturering consolideert alle verbonden gegevens, zoals de informatie van de beschermingsleverancier, uw definitieve therapiekosten, medicijnen en andere toevallige kosten die door de instelling worden veroorzaakt tijdens het verbreden van uw therapieën. Elk van deze gegevens is van fundamenteel belang voor het claimen van de klinische kosten veroorzaakt door het centrum, bij de leveranciers van klinische bescherming van de patiënt.

De elektronische medische facturering wordt over het algemeen opgezet door alle vitale informatie in het pc-raamwerk in te voeren met behulp van het specifieke programmeerprogramma voor medische facturering en de ingevoerde gegevens worden vervolgens elektronisch naar de transporteur verzonden via een gadget dat een modem wordt genoemd. De modem is zo’n elektronisch gadget dat de telefoonlijn gebruikt voor het communiceren van de verkregen gegevens, net als die van een faxapparaat. In het faxapparaat is een stuk opgesteld rapport of de medische factuur in de eenheid ingebed. Het duplicaat ervan wordt elektronisch voorgeprogrammeerd en via de bijbehorende telefoonlijn gecommuniceerd naar het verre faxapparaat van de beveiligingsleverancier en drukt aan dat einde het niet te onderscheiden duplicaat van het record af. Hoe het ook zij, in het geval van elektronische medische facturering is er geen vereiste van papier, hoe dan ook. De specifieke gegevens worden in het pc-raamwerk samengesteld en van daaruit neemt de geïntroduceerde programmering die informatie zelf over om ze via de modem naar de transporter te sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *