De meest voedende ingrediënten in nachtcrèmes

Nachtcrèmes zijn heel anders dan dagcrèmes, in die zin dat ze een meer geconcentreerde formule hebben, die je huid helpen te herleven na een lange en vermoeiende dag. Daarom is het aan te raden om een speciale nachtcrème aan te schaffen voor de tijd dat je slaapt en de dagcrème alleen overdag te gebruiken, bij carenschoice hebben wij een uitgebreid assortiment van deze producten.  Als u ‘s nachts een dagcrème aanbrengt, zal uw huid er niet beter uitzien, omdat deze niet alle voeding en hydratatie biedt die uw huid ‘s nachts nodig heeft.

Er zijn tegenwoordig veel nachtcrèmes op de markt, deze voor de huidverstrakking voor de slappe huid. En met zo’n grote verscheidenheid aan producten kan het best moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor u is. Dit betekent dat u de nachtcrème moet kiezen op basis van uw leeftijd, uw huidtype en de huidaandoeningen waaraan u kunt lijden. Een tiener die last heeft van acne, kan bijvoorbeeld het beste kiezen voor een nachtcrème met bijenpollen of kamille. Zowel bijenpollen als kamille zijn zeer voedende ingrediënten, die de huid hydrateren, schoon houden, irritaties verzachten en helpen sneller te verjongen.

Een rijpe huid

Een rijpere huid zou moeten kiezen voor anti-verouderingscrèmes, die zowel de huid hydrateren om het ontstaan van rimpels te voorkomen als de bestaande rimpels verminderen. De ingrediënten die in zo’n anti-aging crème moeten zitten zijn vitamine A, D en E, hyaluronzuur, collageen en extracten van kaviaar en cacaoboter. Zij zorgen ervoor dat uw huid er jong blijft uitzien, doordat zij diep gevoed wordt en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd, de twee stoffen zonder welke uw huid dof en gerimpeld zal zijn.

Bij regelmatig gebruik zullen ze de elasticiteit van uw huid verbeteren en uw huid steviger maken. Als u een rijpe huid heeft, die lijdt aan acne, is het raadzaam een nachtcrème te gebruiken met zeewierextract, dat de huid verzacht zonder de poriën te verstoppen, en collageen en hyaluronzuur, die veroudering tegengaan en uw huid zacht, zijdezacht en rimpelloos maken.

Naast het omkeren van het verouderingsproces en het op afstand houden van rimpels, zijn nachtcrèmes ook zo ontworpen dat ze de textuur van de huid verbeteren. Zo zal niet alleen het hele huidbeeld veranderen en uw gezicht er gezond en goed uitzien, maar het zal ook zachter aanvoelen en prettiger aanvoelen.

De invasie van rimpels

Als u de invasie van rimpels in uw gezicht wilt tegenhouden, moet u proberen uw huid ook goed te hydrateren en intensief te voeden. De aankoop van een nachtcrème die geschikt is voor uw huid en u alle stoffen kan bieden die uw huid nodig heeft, is dus een van de essentiële stappen die u zult moeten nemen om een stralende en gezonde huid te krijgen. Voeg aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine de nachtcrème toe en je gezicht zal je elke ochtend dankbaar zijn. En als je je dag op een positieve manier begint, zal de hele dag een goede dag zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *