Eenvoudige installatie van harde schijven

Het toevoegen van een extra harde schijf aan uw pc-framework is uitzonderlijk eenvoudig en ongecompliceerd. We zullen dit zo eenvoudig mogelijk maken en u helpen wat extra ruimte aan uw pc toe te voegen. Om deze instructie-oefening eenvoudig te houden, zullen we het hebben over de twee meest elementaire revisies van de harde schijf die beschikbaar zijn vanaf het moment dat we de SATA-harde schijf en de IDE-harde schijf samenstellen. U kunt met uw verkoopvertegenwoordiger bespreken welke harde schijf zal werken op uw framework, afhankelijk van welk moederbord (MOBO) / setup u heeft.

U heeft een kruiskopschroevendraaier en een lamp nodig en mogelijk heeft u ook een Y-Power-link nodig als een vrije krachtconnector van uw krachtbron niet toegankelijk is. In het geval dat u een SATA-schijf introduceert, heeft u mogelijk een geforceerde connectorverbinding nodig of zorgt u ervoor dat u een open SATA-voedingsconnector hebt. Hiermee wordt uw nieuwe harde schijf van stroom voorzien. U hebt ook een informatielink nodig om uw nieuwe harde schijf aan uw MOBO te koppelen. Beoordeel eerst uw raamwerk om te beslissen of u een force-link of een informatielink nodig heeft. Meestal kunt u de huidige Ribbon-informatielink voor IDE-drives gebruiken (zie hieronder). Als dit niet het geval is, moet u een link voor uw nieuwe harde schijf kopen voor het geval deze er een uitsluit. Uw verkoopvertegenwoordiger kan u helpen bij het selecteren van de juiste link voor uw nieuwe schijf. Ik schrijf ook een container met samengeperste lucht voor om je raamwerk leeg te maken terwijl je het open hebt.

Om te beginnen, sluit u uw pc-raamwerk af en koppelt u de krachtlijn los van uw pc en elimineert u het raamwerk. De raamwerkzaak zal op verschillende manieren afhangen van de maker van uw pc. Wanneer je de case hebt verwijderd, kijk dan waar je nieuwe harde schijf zal worden geïntroduceerd. U zult ongetwijfeld een lege versmalling zien net onder waar uw huidige harde schijf wordt geïntroduceerd. Dit is de meest eenvoudige plek om de harde schijf te introduceren. Als je een ongevuld geluid hebt gekozen, moet je de jumpers instellen voordat je de harde schijf monteert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.